Köszöntöm a ringcsoda.blog.hu-n!
2016. szeptember 05. írta: Pradarics Tomi

Köszöntöm a ringcsoda.blog.hu-n!

Kedves Látogató!

A célom, hogy a blog élvezhető stílusban szolgálhasson értékes és izgalmas információkkal az ökölvívás új szurkolóinak és régi szerelmeseinek egyaránt. Hétről-hétre felvezetem a fontos nemzetközi mérkőzéseket, majd beszámolok róluk, továbbá folyamatosan kommentelek jelentős napi híreket. Lesz történelmi rovat, amelyben a múlt legendás vagy érdekes mérkőzéseit és történéseit elevenítem fel, és természetesen lesznek további alkalmi bejegyzések épp aktuális témákban. 

A blog bejegyzéseinek egy részével a kedves látogatók találkozhatnak Magyarország legjobb hírportálján, a www.profiboksz.hu-n is, amely oldallal szoros együttműködésben áll a ringcsoda.blog.hu.

Remélem, hogy minden kedves látogató legalább akkora örömét leli a blog bejegyzéseinek olvasásában, mint amekkorát én magam lelek azok megírásában. A boksz a legteljesebb sport a világon, és e Teljesség megcsillanása maga a Csoda.

Sok örömteli Pillanatot és Csodatapasztalást kívánok blogom Minden Kedves Látogatójának!

Pradarics Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://ringcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr10011678641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irbisz 2016.09.20. 21:30:46

Baromi jo a blogod, csak igy tovabb!

Pradarics Tomi 2016.09.20. 21:36:39

@Irbisz: Köszönöm szépen, igyekszem! :-)
Örülök, hogy találkozunk itt is, mert a pksz-ről már hiányzol jó ideje. ;-)

Irbisz 2016.09.21. 13:02:55

@Pradarics Tomi: Nem tesz semmit, latom hogy igyekszel.
De az, hogy nem csak a mennyiseggel, hanem a minöseggel is törödsz, az sokkal fontosabb :)

Off
Olvasgatom a pksz-t is, de nem irok, mert valamelyik moderator allandoan kitiltott, az utolso 2 esetben teljesen ok es alap nelkül.
Az utolsonal besokalltam, mert azt a nicket 6 honapig hasznaltam ugy hogy ugy viselkedtem mint egy angol lord, a kommentek megitelese erösen plusszos volt, aztan az egyik vitaban valaki beirta hogy "Irbisz te semmit nem valtoztal", erre kvazi azonnal, de max. negyedoran belül nem csak bannolva lett az a nick, de egy jokora teljes felhasznaloi tartomanyt is letiltott valamelyik frusztralt moderator IP cim alapjan.
Akkor rajöttem hogy ezt kar eröltetni, mert ha valaki utal, akkor mar a jo "magaviselet" semmilyen szerepet nem jatszik.
süti beállítások módosítása