Mizsei György szombat este újra ringbe lép
2017. május 20. írta: Pradarics Tomi

Mizsei György szombat este újra ringbe lép

A tavalyi év sűrű záró hónapjait követően nem hallhattunk sokat Mizsei Györgyről. Gyuszkó november közepén még kiélezett küzdelmet vívott Törteli Balázzsal a Magyar bajnoki címért váltósúlyban, majd néhány héttel később Finnországba utazott, ahol egy helyi bunyóssal, Jarkko Putkonennel mérkőzött egy nyolc felvonásos kisváltósúlyú derbin.

dsc_0764_1.JPG

(Photo: Tomi Pradarics/RingCsoda)

 

 

A találkozó véleményes döntetlennel zárult, amelyért a hazaiak lehettek hálásak. November végén, amikor interjút készítettem Gyuszkóval, említést tett arról, hogy a decemberi ütközet után szeretné egy kicsit kipihenni magát, és ennek megfelelően idén eddig nem is lépett szorítóba.

 

Szombat este azonban újra kötelek közé lép a huszonhárom éves kora ellenére komoly tapasztalattal rendelkező budapesti versenyző, hogy ezúttal még jobb produkcióval bizonyítsa, nem volt véletlen a Putkonennel szembeni jó teljesítmény.

 

A nyolc menetesre tervezett visszavágót Forssa városában rendezik majd, ahová Mizsei tegnap este érkezett meg edzőjével, Nagy Györggyel (vagy ahogy bokszberkekben ismerik, Gyugyó bácsival).

 

”Jól sikerült a felkèszülès, jó erőnlèti állapotban vagyok. Mindenképp be akarom húzni ezt a meccset – nyilatkozta Gyuszkó a RingCsodának, miután péntek este 63.9 kg-mal könnyedén abszolválta a mérlegelési ceremóniát.

 

Szurkoljunk Mizsei Györgynek holnap este, hogy ezúttal tiszta pontozás szülessen, és ne maradhasson kérdőjel afelől, hogy a magyar bunyós a jobb.

 

Hajrá, Gyuszkó!

A bejegyzés trackback címe:

https://ringcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr5912527121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása