Al Siesta: “Nagyon megkedveltem a Berki családot, imádom Budapestet!”
2018. június 21. írta: Pradarics Tomi

Al Siesta: “Nagyon megkedveltem a Berki családot, imádom Budapestet!”

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a veretlen nagyváltósúlyú Magyar-bajnok Berki Fecó több éves megállapodást kötött a brit Siesta Boxing Promotions istállóval, amelynek keretében külföldön és hazai pályán egyaránt láthatjuk majd bokszolni a 22 esztendős versenyzőt.

A southamptoni székhelyű promóció irányítója, Al Siesta a héten megtette első magyarországi látogatását is, amelynek célja egyrészről egy nyári budapesti rendezvénnyel kapcsolatos tárgyalássorozat volt, másrészről a Berki csapattal történő találkozás, hogy a jópár hetes egyezkedést követően végre személyesen is megismerkedhessenek a felek egymással.

sbt_9478.JPG

Siesta előbb Fecó edzésére látogatott el a Kathi Attila BoxAkadémia termébe, majd a megerőltető kondicionális tréning után a csapat egy belvárosi étteremben, az El Asador de Pata Negrában koccintott az előttük álló közös munkára, amelyet zamatos ételkülönlegességek fogyasztása követett.

“Nagyon kellemes élmény volt a magyarországi utam. Imádom Budapestet, csodaszép város. Nagyon megkedveltem a Berki családot, akik meleg fogadtatásban részesítettek. Kedves, jó emberek, akiknek szenvedélyük az ökölvívás, és – akárcsak én, – izgatottak Fecó karrierjét, valamint a Siesta Boxinggal történő együttműködést illetően,” – nyilatkozta a RingCsodának Siesta, miután szerda nap közben hazarepült Angliába.

Az orosz születésű üzletember legismertebb védence a korábbi WBC cirkálósúlyú világbajnok Mairis Briedis, akit jelenleg is kategóriája három legmagasabban rangsorolt ökölvívója között tart számon a világon a boksz bibliájának tartott The Ring szaklap.

Siesta budapesti látogatása során – amelynek állomásain végigkísérte őt a RingCsoda – rendezvényhelyszínt járt be, tárgyalt az egyik vezető hazai sportcsatornával, valamint kellemes beszélgetést folytatott a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Profi tagozatának vezetőjével, Győryné Tóth Zsuzsával is.

“Imádnivaló asszony Zsuzsa, jó érzésű és kedves, akinek ugyancsak szerelme a boksz. Nyitott volt mindenre a Siesta Boxing budapesti rendezvényét illetően, és felajánlotta segítségét úgy a szervezésben, mint a program népszerűsítésében. Zsuzsa hozzáállása elmondható volt mindenkire, akivel csak találkoztam. Izgatott vagyok a helyszínt illetően is, ahol nagyon barátságosan fogadtak bennünket, csakúgy, mint a tv-nél. Totónak is hálás vagyok, aki egy kedves ember, és tapasztalt promóter,” – fogalmazott az üzletember, aki összegzését kedves szavakkal zárta.

“Tízből tíz pont Magyarországnak a fogadtatásért. Remélem, hogy nemsokára viszonozni tudjuk mindezt egy közösen létrehozott eseménnyel.”

*

A mozgalmas nap különleges pillanataiból Soós Bertalan, profi fényképész igyekezett minél többet megörökíteni, az ő munkái következnek.

sbt_8041.JPG

sbt_8046.JPG

sbt_8057.JPG

sbt_8060.JPG

sbt_8081.JPG

sbt_8132.JPG

sbt_8201.JPG

sbt_8298.JPG

sbt_8422.JPG

sbt_8455.JPG

sbt_8486.JPG

sbt_8493.JPG

sbt_8541.JPG

sbt_8627.JPG

sbt_8650.JPG

sbt_8935.JPG

sbt_8969.JPG

sbt_9084.JPG

sbt_9133.JPG

sbt_9254.JPG

sbt_9261.JPG

sbt_9306.JPG

sbt_9319.JPG

sbt_9338.JPG

sbt_9435.JPG

sbt_9478.JPG

sbt_9530.JPG

sbt_9586.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ringcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr9114062399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása