A hétvége kiütése...
2016. szeptember 25. írta: Pradarics Tomi

A hétvége kiütése...

Szombat este a kaliforniai Carson városában rendezték a Donnie Nietes légsúlyú debütálása köré épített ökölvívó gálát. Az esemény programjában ringbe lépett a korábbi nagylégsúlyú világbajnoki kihívó Arthur Villanueva, akinek ellenfele a mexikói Juan Jimenez volt.

A bunyósok áprilisban találkoztak először egymással, és a mindössze négy felvonást megért vad küzdelemben mindkét fél megjárta a padlót. A visszavágó létrejöttét az első alkalommal látott remek akciók mellett a találkozó bizarr befejezése indukálta, amelyet az idei év egyik legnagyobb mérkőzésvezetői baklövése előzött meg.

A két ökölvívó egyszerre lépett előre a saját támadásuk előkészítésekor, és olyan brutálisan fejeltek össze, hogy a mexikói Jimenezt gyakorlatilag kiütötte az ütközés. Villanueva azonnal a fejéhez kapott, ám a szerencsétlenül helyezkedő vezetőbíró szabályos leütésnek minősítette az akciót, és kiszámolta a magatehetetlenül fekvő bunyóst, majd továbbállt.


(Az első összecsapás felvétele)

A fülöp-szigeteki Villanueva a második összecsapáson a lehető leghatékonyabban varrta el az odavágó kérdéses végkimenetele által elszabadult szálakat, és agresszív támadásaival kontrollálta a találkozó első öt percét, majd egy őrületes jobbhoroggal keresztbeverte az ütésbe épp belehajoló Jimenezt, akit szabályosan letaglózott a bomba.


(A visszavágó záró másodpercei)

Arthur Villanueva győzelmével megvédte WBO regionális övét, és tovább építi magát egy újabb világbajnoki összecsapás felé a brutálisan megerősödött nagylégsúlyú mezőnyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ringcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr7111742717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása