Október nyolcadika és a Profiboksz.hu-s fórumtalálkozó képei
2016. október 09. írta: Pradarics Tomi

Október nyolcadika és a Profiboksz.hu-s fórumtalálkozó képei

A tegnapi nap folyamán sort kerítettünk arra, hogy tradicionális éves pksz-es összejövetelünkre szert tegyünk. Az esemény papíron délután kettőkor kezdődött, a valóságban azonban inkább öt óra után kezdtek szállingózni az emberek, hogy végül kialakuljon a 13 fős csapat a Teréz körúti Pointer Pubban rendezett eseményen.

Az összejövetel jó hangulatban telt, és formálisan este kilenc óráig tartott. Hogy a többiek, akik a szórakozóhely előtt még tanakodtak, hogy merre induljanak tovább, folytatták-e valahol máshol a bulizást és beszélgetést, nem tudom, mert én hazafelé vettem az irányt, mivel a mai nap délelőttjén jelenésem volt a 31. SPAR Martatonon, ahol eddigi leghosszabb távomat, a 30 kilométeres versenyt sikeresen abszolváltam. De amennyiben valahol tovább folytatódott a buli, kérem a kedves bokszbarátaimat, hogy osszák meg alább a kommentelés szekcióban az élményeiket. :-)

Sajnos a fórumtalálkozóra idén az ígéretek ellenére nem érkezett "sztárvendég", sőt, új, eddig még nem látott csapattaggal sem bővültünk, de ennek ellenére nekem újra nagy élmény volt a többiekkel személyesen is beszélgetni a világ legjobb sportjáról.

Ezúton köszönöm Erwinnek a szervezést, valamint a megjelenést mindenkinek, aki tiszteletét tette a rendezvényen. Továbbá szeretnék mindenki mást bátorítani, akinek nem sikerült eljönnie, hogy ne tartsanak a közösségtől, szállingózzanak bátran, mert jó a csapat, és mindig éhes arra, hogy egy új taggal bővüljön. ;-)

Az alábbiakban néhány általam készített kép következik, amelyeket az este folyamán készítettem a csapatról.

dsc_0543.JPG

dsc_0544.JPG

dsc_0545.JPG

dsc_0546.JPG

dsc_0547.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ringcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr3011783755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása